Time goes by

Publicerat: 2012-05-29 | 21:06:00 i Vardag
Det känns fortfarande bra. Det har idag gått exakt en vecka sedan avresa, och jag är inte alls så upptagen med att tänka på att min älskling befinner sig i ett farligt land 500 mil bort som jag hade räknat med. Inte alls. Det går faktiskt riktigt bra. Lite okoncentrerad ibland, lite tröttare, lite mer lättirriterad. Annars går det faktiskt bra. Jag var rädd att jag skulle må så dåligt att jag inte skulle fungera bra på jobbet, eller gråta hela kvällarna och bara äta Ben&Jerry. Men det gör jag inte. Jag fungerar på jobbet, lagar mat när jag kommer hem och tränar enligt planerna. Det går bra. Tack vare alla förberedelser, såklart. Jag förväntar mig heller inte att det kommer gå så här lätt två månader till, men än så länge gör det det, och jag tänker njuta. Hoppas att ni andra också har det bra!

Avklarat

Publicerat: 2012-05-26 | 00:18:43 i Jag, mig, mitt
Dagen jag har fasat för i över ett års tid är avklarad - avskedet när pojkvännen åker på utlandsmission. Vi bestämde oss helt enkelt för att inte säga hej då, utan att vi snart ses så gick det lättare. Har sett flera som gjort så i forumet på invidzonen bl.a. Än så länge går det bra, jag antar att saknaden hoppar in mer om några veckor. Men det är skönt att ha gjort den dagen, ha testat telefonförbindelserna ner och nu faktiskt kan börja nedräkningen till första leaven! Hoppas det gått bra för er andra som vinkat av sina nära.

Keep going strong

Publicerat: 2012-05-17 | 20:29:25 i Vardag
Det enda jag märker är lite initiativlöshet och kort stubin. Kan väl inte skryta med den skarpaste hjärnan de här dagarna heller, men; jag ligger inte och grinar i armarna på min sambo med en Ben&Jerry i näven. Det gör mig glad. Det var nämligen vad jag fruktade den här sista veckan.

Just nu ligger han och sover på soffan, jag funderar på att gå dit och krypa ner snart. Det märks att det börjar närma sig nu när gruppchefen och vice gruppchefen åkt och deras flickvänner pratar om hur avskedet gick och så. Jag väljer att inte kalla det avsked, utan avresa med ett "vi ses snart" istället för avsked med ett "hej då".

Snart kan ju ha väldigt olika betydelser, i vårt fall ett par månader i taget.

Men jag får nog traska iväg och köpa mig en Ben&Jerry ändå, inte för att använda i självömkanssyfte utan för att det kommit en ny smak - Karamel Sutra - som jag måste prova. Helst tillsammans med sambon, så att jag inte kan sätta i mig hela halvlitern på egen hand...


Strong

Publicerat: 2012-05-06 | 22:22:13 i Jag, mig, mitt
Det närmar sig med stormsteg. Alldeles snart känns det som att det är dags att säga hej då för en stund. Men inte än och förnekelse verkar vara mitt psykes nuvarande försvarsmekanism. Det trivs jag med! Då känner jag mig stark som hulken och 8-9 veckor till första leaven kommer flyga förbi.

Jag hoppas, hoppas, hoppas att det kommer kännas så här pass bra ett par veckor efter att han åkt också. Jag är beredd på att det kommer bli tungt precis när han åker och närmsta tiden efter, men sen ska jag se fram emot det där som beskrivs av andra, när känslorna stabiliserar sig och man kommer in i sin egen vardagslunk.

Vi har haft en mysig vecka, han har varit hemma och jag har jobbat som vanligt. Helgen ägnade vi åt varandra med lite vin. Jag gillart, känner mig stark och har en arbetsvecka kvar till en helt ledig vecka tillsammans.

Hoppas ni andra känner er minst lika starka!

RSS 2.0